Dansschoenen

Salsaschoenen

SalsaVista werkt samen met salsaschoen.nl, een professionele organisatie op het gebied van dansschoenen.

Ontstaan
SalsaSchoen.nl is ontstaan vanuit een passie voor het salsadansen. Het idee ontstond om salsadansers in Nederland exclusieve en kwalitatief goede salsaschoenen te bieden. Vanuit eigen ervaringen is een collectie salsaschoenen samengesteld waarmee SalsaSchoen.nl voor zowel de beginnende als de gevorderde danser iets te bieden heeft.

Ruim assortiment salsaschoenen
SalsaSchoen.nl heeft een ruim assortiment aan salsaschoenen. Voor de dames zijn er salsaschoenen met open en dichte teen, verschillende hakhoogtes en er is een diversiteit aan kleur en print. Voor de heren heeft SalsaSchoen.nl stoere salsasneakers, maar ook een wat klassiekere salsaschoen. Bij SalsaSchoen.nl vind je de salsaschoen die past bij jouw stijl. Daarnaast leveren wij de volgende merken. Diamant, Werner Kern, Rumpf DANCE SHOES, Anne Kern en Neuva Epoca

Unieke service
Om HET WINKELEN eenvoudig te maken, biedt SalsaSchoen.nl een unieke service: Uw bestelling wordt binnen 48 uur gratis bezorgd en u heeft de mogelijkheid om achteraf betalen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om op afspraak onze showroom in Houten (Utrecht) te bezoeken.
Wanneer je via onze speciale Salsavista pagina salsaschoenen koopt bij salsaschoen.nl ontvang je altijd gratis een schoenborstel t.w.v € 6,95.

Klik hier om direct door te gaan naar de website van salsaschoen.nl voor de hele collectie.

Menu