Dansreizen

Dansvakantie naar Cuba

Je hebt bij Salsa Vista Cubaanse danslessen gevolgd. Hierdoor is jouw belangstelling voor Cuba toegenomen en overweeg je een vakantie naar Cuba.

Salsa Vista kan jou dan goed helpen. Wij hebben namelijk een partner die gespecialiseerd is in het organiseren in vakanties naar Cuba. De naam van de organisatie is Cubamovesyou.
Zij zijn gevestigd in Breda. Lekker in de buurt en zij staan open om jou te ontvangen of te bezoeken om in gesprek te gaan over jouw wensen en hetgeen zij aanbieden.

SalsaVista Dansreizen

HET AANBOD BESTAAT IN HOOFDLIJNEN UIT TWEE SOORTEN VAKANTIES

Een geheel georganiseerde groepsdansreis

Twee keer per jaar organiseert reisorganisatie Cubamovesyou een groepsdansreis naar Cuba. Eén in april / mei en één in december. Voor deze dansreis naar Cuba kun je een keuze maken uit drie van de onderstaande opties:

1. Een dansreis naar Havana
2. Een dansreis naar Santiago de Cuba
3. Een combi naar Havana + Santiago de Cuba

Bij het boeken van één van deze dansvakanties zijn de benodigde transfers, het verblijf, de danslessen, enkele diners/lunches, excursies en party’s inbegrepen.

Het is tevens mogelijk om de vliegreis te laten boeken door Cubamovesyou, maar je kunt dit uiteraard ook zelf doen. Bij deze dansreis gaan Clarissa en Martin zelf mee als reisleiding.

Een individuele vakantie op maat voor jou en je reisgenoot

Een individuele dansvakantie naar Cuba, eventueel met je partner vriend(en) of kennis is het hele jaar door mogelijk. Deze reis wordt op maat, in overleg met jou(w reisgenoten) samengesteld. Cubamovesyou werkt met bouwstenen. Je kunt zelf dingen organiseren en daarnaast dingen laten verzorgen. Net wat jij zelf wilt. Bouwstenen zijn bijvoorbeeld. De internationale vliegreis, vervoer binnen Cuba, verblijf en activiteiten. Bij activiteiten kun je denken aan:

• Danslessen
• Excursies met gids
• Duiken / duiklessen
• Snorkelen
• Muziekles
• Bokslessen
• Taallessen

Cubamovesyou

Dansreis op maat

Er is voor iedereen een geschikte reis beschikbaar en af te stemmen op jouw voorkeur. Cubamovesyou kijkt altijd in overleg met jou of ze voor jouw hobby/belangstelling iets kunnen aanbieden.

Er zijn al meerdere cursisten van Salsa Vista met Cubamovesyou op vakantie naar Cuba geweest. Je kunt dus referenties krijgen van Salsa Vista cursisten.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier

Menu