Over Dansschool SalsaVista

Ervaar hoe leuk salsa is maar vooral ook onze dansschool. Kom je bij ons binnen zul je merken dat de drempel erg laagvormig is.

Er zijn vele mogelijkheden binnen onze dansschool. Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om alleen in te schrijven en ons antwoord is “jazeker”. Het is niet verlicht om met danspartner in te schrijven. Wij proberen altijd te zorgen dat er heren van de hogere groepen komen assisteren. Tijdens de lessen rouleren wij met partner maar als er mensen bij zijn die graag bij elkaar willen blijven is dat natuurlijk ook geen probleem.

Daarnaast geven wij les in verschillende dansvormen, denk aan Salsa Cubana, Rueda de Casino, Bachata. Tevens doen we tijdens de lessen Salsa con dos mujeres (salsa met twee dames).

Bij onze eindfeesten (die voor alle cursisten gratis is) nodigen wij ook altijd een andere docent uit van buiten de dansschool die weer net even wat anders doet tijdens een workshop (denk aan Salsa con Rumba). Op deze eindfeesten komen veel cursisten van alle locaties dus Breda, Bergen op Zoom en Goes want wij vinden het belangrijk dat men ons ziet als één dansschool. Uiteraard is het natuurlijk erg leuk om ook eens de andere cursisten te ontmoeten en wellicht samen af te spreken om op een andere locatie naar een feestje te gaan.

Als men een les moet missen voor vakantie, ziekte etc, bestaat er de mogelijkheid om deze les op een andere dag in te halen zodat je nooit iets hoeft te missen. Wel kan het voorkomen dat het niveau net even iets anders is omdat niet elke groep gelijk gaat.

Heb je toch nog een andere vraag laat het ons gerust even weten door middel van een telefoontje en of een bericht te sturen via email.

Reden genoeg om eens langs te komen tijdens een van onze lessen en of open dagen en je zult zelf ervaren hoe flexibel wij zijn en dat salsa eigenlijk voor iedereen is.

1 Step 1

SalsaVista Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen, aankomende open dagen, workshops en meer.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Menu